Print Icon
 

ACTIES

Summer Deal Registration Incentive tot 30 september!

Het is belangrijk om mogelijke deals van SmartBear TestComplete, ReadyAPI en SwaggerHub (nieuwe licenties en meerjarig) via Prianto te registreren. Niet alleen geeft dit je de beste prijs en deal bescherming, je ontvang voor elke deal registratie die ook vóór 30 september wordt verkocht  een € 25 Amazon giftcard. Een leuke manier om je zomer extra invulling te geven, toch? 
Heb je niet direct een deal te registreren, maar heb je hulp nodig bij een prospect,, dan staan wij uiteraard ook voor je klaar!

Hot Summer deal: 15% extra partner korting op migraties!

Met het nieuwe portfolio is er een fantastische kans om eenvoudig en voordelig de endpoint security te verbeteren. Je kunt nu klanten met GravityZone Business Security  upgraden naar GravityZone Business Security Premium met 15% additionele korting (bovenop je huidige partnerkorting)!


De migratie aanbieding is automatisch beschikbaar in de PAN Portal van Bitdefender voor bestaande GravityZone Business Security klanten en je kunt hier gebruik van maken tot eind van het jaar.

     

ACTIVITEITEN

     

What's The Future: Chat - Network - Connect

Was op 21 juni 2022 bij BeachClub Titus te Kijkduin. Nieuwe connecties zijn gelegd, interessante gesprekken gevoerd en met oude bekenden is eindelijk weer eens bijgepraat... Met dank aan alle deelnemers en sponsors!

16 & 17 augustus 2022

SolarWinds Partner Sales Expert Training & Accreditation - Foundations V3

Tijdens een live en interactief webinar kun je op deze dagen een officiële Sales Expert Training volgen en accreditatie (18 maanden) voor Hybrid Cloud Observability behalen. 

17 augustus (17:00 uur)

ControlUp Webinar: Optimize Your DaaS Environment With ControlUp’s Next-Gen Web Interface.

Binnenkort beschikbaar en onmisbaar voor Citrix DaaS/Virtual Apps & Desktops (on-prem), VMware Horizon en Azure Virtual Desktop....ControlUp's Next-Gen Web Interface. Kom en leer meer!

25 augustus 2022 (11:30 uur)

Unitrends/Prianto webinar: Learn How To Design / Architect a BC/DR Solution Which is Future Ready

Doe mee aan deze 3e sessie van de Unitrends/Prianto webinarserie en leer meer over de BC/DR oplossing en hoe je een toekomstgericht ontwerp en inrichting van BC/DR kunt realiseren waarbij de klant en hun behoefte centraal staat.

     

TIPS

Wist je dat........

Je bij ons ook terecht kunt voor diverse technische services als partner/MSP onboarding services, dagdelen training en training on-the-job? 

Wist je dat......

Je heel eenvoudig rechtstreeks vanuit het Intune-dashboard een beveiligde sessie voor ondersteuning en beheer op afstand kunt maken met TeamViewer?

     

IN THE SPOTLIGHT

Dé Cloud-oplossing voor modern werkplekbeheer


NIEUW!: workspace management volledig uit de cloud!

AppiXoft helpt met Scense al decennia lang klanten om on-premise hun workspaces te automatiseren en te beheren. De nieuwste oplossing worXpace doet dit voor die klanten die hun organisatie vanuit de cloud bedienen. Afhankelijk van je bedrijfsdoelstellingen, topografie, werkwijzes, mobiliteitseisen en voorkeuren zal of Scense of worXpace het beste passen. Voor beide toepassingen ligt de focus op:

  • Workspace management: het creëeren van de perfecte digitale werkplek die productiviteit bevordert en flexibel is. 
  • Application Delivery: ervoor zorgdragen dat een applicatie beschikbaar is voor de juiste mensen, op de juiste plek en juiste tijd.
  • Real-Time management: het vermogen onmiddelijk te reageren en in te grijpen bij allerlei situaties op en in de werkplek.

Het resultaat hiervan leidt tot een goed werkende, flexibele en effectieve workspace waarin gebruikers gegarandeerd productief zijn en een unieke, gepersonalizeerde werkplekken hebben en tegelijkertijd de IT afdeling "in controle" is met een uitstekende service verlening. 


De keus voor On-Premise of Cloud is volledig vrij!

De volgende generatie in applicatie ervaring!

Door de persoonlijke workspace en applicaties los te koppelen van het besturingssysteem, veranderen de oplossingen van AppiXoft complexe gedistribueerde desktopomgevingen in één efficiënte, beheersbare en transparante infrastructuur. Het Scense Platform transformeert elke PC of laptop tot een persoonlijke en op maat gemaakte werkplek met universele toegang. Universele toegang tot IT-diensten, gebaseerd op de omgeving van de gebruiker. 


WorXpace is de volgende generatie in applicatie ervaring met een modern cloud-based beheer, efficiënte applicatie delivery en solide beveiliging. Of je nu duizenden gebruikers hebt of een meer bescheiden IT omgeving, worXpace geeft je de juiste tools om deze te beheren. Het is nu eenvoudig geworden om de workspaces van de gebruikers zeer gedetailleerd in te richten en dus altijd een persoonlijke en productieve werk(plek) ervaring te realiseren.